Zmena je život

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Ah, ten hokej...

Môj názor...
Ahoj..

Prajem krásny dobrý večer :). Tak čo pozerali ste hokej? Čo na to hovoríte?

Môj názor je, že zápas Slovensko: Rusko, nebol taký najhorší. Rusko je silné mužstvo a myslím si, že sme ich celkom dobre zvládli. Snažili sa. Jediná vec, čo mi liezla na nervy bolo, keď faulovali a nemuseli (niekedy sa to bez toho faulu nedalo, keď to chceli zachrániť pred gólom). Potom sme hrali v oslabení a tak to aj dopadlo (posledný gól, kt. sme už nedobehli).

Zápas SR: Nemecko.... Tak na to dobrý názor veru nemám. Dve tretiny náš tým úplne spal. 1. tretina bez gólu, 2. tretina nám to Nemci natreli a 3. tretinu už naši doháňali ako mohli. Keby tak hrali celý zápas ako tu 3. tretinu. Škoda no.

Inak  je pravda, že niekedy naši nehrajú ako by mali a hrajú sa na Šípkové princezné, ale chcela by som vidieť tých kritikov na ich mieste, keď celý národ od nich očakáva víťazstvo, ten tlak, nervy... Ja im aj tak budem fandiť, aj keď prehrali!:)

A nedá mi sa nevyjadriť k zápasu Dánsko-ČR.... Tak Česy im to natreli. Behom pár min. 4 góly, ale chcem písať o inom. Na konci zápasu, ako sa vyhlasujú hráči a Česy ukázali to nevhodné gesto (prostredník) súperom a ešte sa im aj vysmiali, tak na to môžem len povedať, ako neprofesionálne a nešportovo sa zachovali. Naozaj trápne, detinské a podľa mňa by si trest zaslúžili!
http://sportky.topky.sk/cacheImg/1/0/8/2/slovensko-hokej-ms-15891.jpg
Držím palce našim na MS a dúfam, že sa v tej tabuľke ešte udržia, lebo MY SME TU DOMA!!!!!

Vaša hokejová fanynka Lufinka

♥Čo na srdci, to na blogu | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014