Zmena je život

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Čo chalani neznášajú na babách?

Toto sú "mužské" názory:


"Keď sa odporne smeju - ale ked maju prijemny smiech tak je to balzam na dušu.
A este ked prežuvaju zuvacku tak intenzivne ze az mne je zle"

"Ked sa stazuju ze maju kramy... to nenavidim asi najviac. sak ja za ich kramy nemozem, prave naopak: viem zariadit, aby kramy na par mesiacov nemala"


"Každý máme chyby a uchylky. Ale určite sa mi hnusí ked robia zlé veci: fajčenie, chlast.atd"

"namyslenost a kategorizovanie - "Ty si ina trieda ako ja"... omg, vtedy jej poviem nech sa pozrie do zrkadla po tom, co zo seba zoskrabe tu 5 cm vrstvu make upu"

"Ked sa v zime obliekaju akoby bolo vonku 25C a potom skucia ze im je zima, a ked su zmalovane tak, ze ani Boh nevie ako vyzeraju v skutocnosti, a ked sa rehocu stale jak krepe"

"Tiez nenevidim ked zena vlastne nevie co chce. ked to nedostane je zle, ked to dostane, tak je este horsie, lebo si to stihla rozmysliet..."

"ziarlivost. Teda nie v primeranom mnozstve to je v pohode (poniektore baby su dokonca zlate ked ziarlia) ale mam na mysli prehnanu ziarlivost ala "stihacka" sceny a podobne, to dokazem tolerovat 1-2krat (nastastie sa este nezadarilo) a potom bye bye"

"Este nemam rad, ked baby rozpravaju o svojich ex stale dookola... nehovorim ze by nemala vobec, ved sa traba porovnavat, ze v com som lepsi, ale NIE stale... a mozno najlepsie by bolo o svojich ex nerozpravat vobec"

"Baby súúú velmi fajn ale co fakt neznasam (teda okrem uz spomenutych vlastnosti) je ked vas nechavaju cakat s rozhodnutim, proste vam povie musim si to premysliet a ja ako idiot cakam tyzden dva kym si to ´premysli´"

Vaša Lufinka :)


♥ Love | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014