Zmena je život

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Facebook

and something about friends.
Ahoj, v poslednej dobe som si uvedomila zopár vecí. Moja okolie ma prinútilo, aby som niektoré veci brala inak.

Kamarát, ktorý si myslíte, že je úplne super, môže byť v skutočnosti úplne niekto iný, ako sa zdá. Preto radím, majte vždy oči otvorené. Ja mám radšej menej kamarátov , ktorím môžem úplne veriť, než niekoľko stoviek "kamarátov", ktorí vás ani poriadne nepozdravia a podrazia pri najmenšom probléme. To naozaj nepotrebujem. Už vôbec neuznávam "Facebook friends".PenguinsNiekto ich tam má stovky a viac ako polovicu ani nepozná. K čomu to je? Aby vám posťahovali fotky a pozorovali každý váš krok? Nikdy by som si nepridala niekoho koho vôbec nepoznám, už len preto, že by som sa bála. Možno si ľudia myslia, že sú "IN" a dáva im to pocit nejakej, ehm, obľúbenosti. "Facebook star"? Nič pre mňa, prenechám iným babám .

V dnešnej dobe, plnej zlosti, závisti a neprajnosti musíme byť opatrný. Samozrejme nie je to zatiaľ tak zlé. Stále existujú ľudia, ktorí sú super, milí, ochotný... Pre tých píšem tieto články a som rada, že medzi mojimi čitateľmi sa taký aj nachádzajú. Ďakujem :)

A ešte niečo k závisti. Pár ľudí ma asi nemá v láske. A viem aj prečo. Mám super kamarátov, ktorý by pre mňa spravili všetko a veľmi si ich vážim, mám super rodinu a frajera, čo milujem. Snažím sa byť priateľská, ale nie vždy a ku každému to ide. Čo mi také závidieť? Každý sme originál. Ale nájdu sa aj takí neprajníci, ktorí mi toto závidia. Robia trápne veci, ale to je dôkaz ich inteligencie a mne to naozaj nervy nerobí. Skôr sú mi na smiech.

To, že mi niektorí ľudia neprajú mi žili netrhá.
Vaša Lufinka

♥ My diary | stály odkaz

Komentáre

  1. Facebook "priatelia"...
    Môžem s tebou len súhlasiť. Ja mám tiež pri sebe, okolo seba ľudí kt. dvôverujem. Mala som pri sebe človeka kt. bol moj život, dvôverovala som mu , verila... Zistila som že ma 2 mesiace podvádzal... a ja som si nič nevšimla, najprv som si nadávala aká som bola naivná...ale potom som zistila že moja chyba bola jediná tá že som ho milovala , dala samú seba. A cez moju lásku nevidela jeho chyby. Trápila sa kvôli niekomu kto si to vôbec nezaslúži. A vďaka mojim priateľom som sa z toho dostala. Som im zato veľmi vďačná. Neviem čo by som si bez nich počala.
    publikované: 03.02.2011 15:01:29 | autor: Nikuš (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. ...
    Tak to ma mrzí. Zrada vždy zabolí, ale musíme byť silný a povzniesť sa cez to, presne ako ty. Máš šťastie, že máš super kamarátov, kt. ťa podržia. Prajem všetko dobré :)
    publikované: 03.02.2011 16:15:56 | autor: lufinka (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. ani ja nie som
    IN
    publikované: 03.02.2011 19:27:52 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, autorizovaný)
  4. :) Tak
    to ma teší. Radšej nebyť IN a mať dobrých kamarátov, ako vyť "IN" a mať okolo seba falošných ľudí.
    publikované: 03.02.2011 22:02:09 | autor: lufinka (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. Fb friends :D
    pred polrokom som ich mala 450, včera ráno 200 a dnes som to zredukovala len na 145 a ver, že by som to vedela ešte o tú stovečku znížiť, no potom by som už nevola v obraze ;)
    publikované: 30.03.2011 19:29:25 | autor: Mili (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014