Zmena je život

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Pre * Vás* !!!!

Takže tu je zopár slov pre pár  nemenovaních ľudí .

Nikdy vás nepochopím. Pozriete sa na fotky nejakej celkom peknej alebo v pohode osoby a hneď si myslíte ako je namyslená a šírite o nej zlé veci alebo si vytvárate tie vaše anti blogy a nicky na azet.sk, kde pozťahujete fotky. Myslíte si, že tým tú osobu nejak pošpiníte a uškodíte jej, ale opak je pravdou. Takímto ľudom sa len vysmejem. Vy nerobíte blbca zo mňa, ale z vás samích. Z tohoto si automaticky odvodzujem, že vás veľmi zaujímam a závidíte ( aj keď vôbec netuším čo by ste mohli závidieť ). Nebudem vám toto nejak oplácať alebo čo. Neriešim to. Uvedom si, že tým čo sedíš nad pc a hladáš fotky na nete, by si svoj čas mohol/la stráviť užitočnejšie :). Napríklad učením sa a venovaním sa samej sebe aby som ti tak neležala v žalúdku :).

A ešte niečo ......

Over si čo som urobila a čo nie. Vždy je najľahšie niečo na niekoho hodiť!!!! A uvedom si, či tebe by sa páčilo keby o tebe niekto roznášal trapné reči a EMAILE už len preto, že si s niekím šťastná! Ak tak naozaj žiarliš na to moje šťastie ktoré mám a milujem ho, vybav si to sama so sebou alebo s tvojou úžasnou kamoškou prebierajte na ktorej fotke nám to vôbec nepasuje a ako by si sním vyzerala ty. Ste rovnaké a určite si super pokecáte ;) :D. Nerozposielaj trapné maile. Je to úbohé a mňa tým naozaj nevytočíš. Aspoň vidím aké veľké máš to svoje iq ;)....

Ps: AK chceš tvrdiť, že na tých fotkách som ja, nájdi si aspoň dievča, ktoré sa mi podobá a nie 12 ročné decko ;). Toto ti nikto nezožerie :-*. Možno len ten tvoj zakomplexovaný mozoček :):).

Tento článok bol venovaný určitým nemenovaním osobám, ktoré sa v ňom určite nájdu. Tímto ich pozdravujem a prajem krásnu zábavu v pátraní po fotkách. :)

Pre TEBA  ;) .........................    

!

Lufinka ;)




♥ Ja LUFINKA | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014