Zmena je život

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

F*cking perfect!

Na každom kúsku sa na nás usmievajú vychudnuté modelky, "krásky" z časopisov, samé rady na diéty a neviem, čo ešte. Kde sa podela prirodzená krása? Každý sa ženie len za slávou a krásou. Hľadajú spôsoby ako sa zviditeľniť a zaujať. Zabúdame pri tom na také maličkosti, ako sú napríklad naša rodina, kamaráti, dokonca zabúdame aj na seba.
Sama za seba môžem povedať, že tiež by som chcela aby sa mi vyplnil môj sen a urobím pre to veľa, ale fotenie mi nestojí za to, aby som sa obrátila chrbtom každému priateľovi na ktorom mi záleží. Nie! Nespravím pre to všetko a som pyšná, že to hovorím, pretože taká vec, mi za to všetko nestojí. Chcem to veľmi, ale viac chcem krásny život s mojou rodinou a priateľmi. Len na tom mi záleží a zatiaľ sa mi to našťastie darí.
Na blog.cz som narazila na naozaj otrasné príklady, ktoré by pre slávu svojho blogu asi aj zabíjali. Hrajú sa na niečo, čo nie sú. Strápňujú sa videami, článkami. Najsmutnejšie je, že všetky sú rovnaké. Berú si články, názory, nápady, predháňajú sa, ponižujú sa, zrádzajú sa, tvoria antiblogy... Som rada, že som sama sebou.

F*cking perfect! :)

          Lufinka :)

♥ My diary | stály odkaz

Komentáre

  1. luf
    tuposť dnes vedie, lebo ľudí baví pozerať na tupovičky. Ty nám len ostaň tým milým dievčatkom, aké si, na blogu sa u nás zbohatnúť nedá, netreba sa zhadzovať. A jaká zlatá dvojica na obrázku!!! Nádherní mladí ľudia, závidííííím...:-)))
    publikované: 12.02.2011 16:19:17 | autor: matahari (e-mail, web, autorizovaný)
  2. :)Ďakujeme..
    a neboj ostanem taká, aká som:)
    publikované: 12.02.2011 16:54:15 | autor: lufinka (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. lufinka
    bud sama sebou
    pestuj v duši vlastné nebo...:-))
    prirodzená mladosť je krásna
    to je vec jasná..
    publikované: 12.02.2011 18:54:02 | autor: radost (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. Radost
    Veru budem sama sebou. To je najlepšie :)
    publikované: 12.02.2011 23:11:29 | autor: lufinka (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014