Zmena je život

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Strašidelné príbehy

1.Pribeh

Boli sme s kamoškou a jej sestrov vonku. Len sme sa tak prechádzali. Bolo pekne, slnečno. Sadli sme si na deku a rozprávali sa. Zrazu, len tak z ničoho nič sa zamračilo a začalo pršať. Schovali sme sa pod stánok, ktorý bol prázdny a mysleli sme si, že to bude len malá prehánka ako obvikle. Ale mýlili sme sa. Dážď bol čoraz silnejší. v id="bgall">Naraz som pocítila prítomnosť niekoho ďalšieho.To by ešte nič nebolo, ale naraz sme všetci naraz výkríkli od strachu. Hrozne sme sa báli. Už nám bolo jedno, či zmokneme, alebo nie. Rozbehli sme sa domov. Myslela som si, že už je všetko v pohode keďsom sedela doma za oknom a sledovala ako búrka utíchla. Ale strach sa mi zasa vrátil a to v ešte silnejšej podobe, keď my kamarátka so sestrou volala. Bola to tá istá kamarátka, s ktorou sme boli vonku, ale po hlase som ju nezpoznala. Bola uplakaná. Volala mi, lebo kýmsme boli vonku, počas búrky, jej dedko zomrel. Asi to bol on, koho sme sa tak zľakli...


 

2 pribeh:

Raz boli dve dievcata sami doma a rozpravali si strasidelne pribehy.zrazu poculi ako sa sama zapla mikrovlnka tak sa isli pozret co sa deje tam dole..ked tam prisli videli tam odtlacky prstov ....

3bribeh:

V New Yorku žila istá rodina, ktorá sa presťahovala do veľkého domu. Mali troch chlapcov, jeden z nich mal rakovinu. Bol preto utiahnutý dole v pivnici, kde trávil celý čas. Onedlho sa z rakoviny vyliečil a rodičom to urobilo veľkú radosť, ale jeho dobré správanie sa zrazu zmenilo na agresivitu voči súrodencom a neskôr aj rodičom. Nevedeli si s ním dať rady, a preto zavolali jeho najobľúbenejšiu sesternicu, ktorá tam mala bývať a pomôcť mu. Prvýkrát keď za ním prišla, sa jej zveril.....sama neverila čo všetko jej povedal. "Povedal," vydesená hovorila jeho rodičom, ",že počas toho ako sa liečil, ho niekoľko krát navštívil čierny muž. Hovoril, že mu kázal písať neslušné básničky a kresliť neslušné obrázky. Povedal mu vraj, že mu zabije rodinu, ak ho neposlúchne. Som vážne vydesená. Neviem čo si mám myslieť, potrebuje pomoc.......pri tom mi hľadel do očí. Neviem čo si mám o tom myslieť, je to pravda?"

Hneď ďalší týždeň sa začali diať zvláštne veci. Bryan už mohol chodiť po byte, ale v ten večer ostal dole. Mama sa zľakla a chcela vedieť, prečo je dole. Išla za ním a v tom ju napadol. Začal ju škrtiť a nadávať jej. Jeho agresivita každým dňom prerastala, až sa rodičia rozhodli syna zavrieť na psychiatriu. Tam sa mal liečiť.....jeho posledné slová boly "Teraz pôjde po vás!"

A zdalo sa, že to je pravda. Dom začal rodine naháňať strach a Tine ešte viac. To čo jej povedal bratranec ju stále mátalo. Nakoniec si rodina do domu zavolala odborníkov an takéto veci. Tí si hneď prehliadli dom a skonštatovali: "Vo vašom dome je nejaká zlá sila. Najviac ma vyľakala tá dolná miestnosť, kde sa váš syn zdržiaval. Pravdepodobne vášho syna napaddol démon." Rodičia sa vyľakali :"Prečo práve jeho?". "Sú rôzne vysvetlenia, démoni napádajú najslabšieho člena rodiny. V Bryanovom prípade bolo nevýhodou, že bol príliš slabý z choroby, z ktorej sa liečil."

Odborníci sa začali o tento prípad stále viac. Všetci sa zdržiavali v skupine a nikto nechodil nikam sám. V dome sa stalo ešte veľa podivných vecí, kým im s istotou povedali: "Vo vašom dome je brána do pekla" To manželov vyľakalo, tak že zavolali samotného biskupa. Poprosili ho aby ich tohoto všetkého zbavil. "Dobre," pristúpil biskup, ",ale majte na mysli, že je to riskantný krok."

O niekoľko dní sa v dome konala omša na vysvetenie domu. Ešte pred omšou im biskup povedal: "Majte sa na pozore! Bude tu a bude zúriť! Bude vás ohrozovať, ale vy nesmiete veriť! Nesmiete ani na chvíľu veriť, že existuje, to by ho posilnilo!" Omša sa začala. Počas nej matku rodiny Katlin vynieslo do vzduchu, hodilo o stenu a začalo škrtiť. Biskup však nedával najavo, že ho to zaujíma a v omši ďalej pokračoval. Potom sa Katlin opäť vzniesla a spadla na zem. Omša pokračovala, až nakoniec omše sa stalo niečo nečakané.........slnko presvietilo celý dom a zrazu v celom dome svietili slnečné lúče. Démon bol vyhnaný, ale aj tak sa rodina rozhodla ešte v ten deň odsťahovať. V ten deň zašli po Bryana a odišli spolu, nevedno kam.

4pribeh:

Tikanie
Celá naša trieda bola v škole v prírode v Starej Lesnej. Ja a moje dve kamošky sme boli spolu na izbe. Prvú noc sme sa trochu báli tak sme si ľahli všetky tri na jednu posteľ. Keď vtom sme začuli tikať hodiny,.. bolo nám to čudné lebo sme vedeli ,že nik z nás tikajúce hodiny nemá. Potom to prestalo a potom opäť začalo. Strašne sme sa zľakli no potom sme už len nejako zaspali. Ráno sme sa pýtali vedľajších izieb či nemjú tikajúce hodiny no každý povedal,že nie. Nevieme si to doteraz vysvetliť. Domka


5pribeh:

V dedkovom byte
Pred dvoma rokmi mi zomrel moj dedko.Raz tam isla do jeho bytu mamina poliat kvety.Zrazu sa zacala triast cela policka s poharmi.Ked mamina povedala ,ze :Dobre dedko uz som tu !!,tak sa to predtalo truiast.Dominika

6pribeh:
Sen..
Raz ráno som sa zobudila na čudný sen.Snívalo sa mi ,že pod mojim balkonom je akasi rieka.Neskôr som to hovorila mame,a ta mi povedala,ze to neni dobre,a ze to znamená nestastie alebo take nieco.Snazila som sa na to nemyslet.Vecer ma mama poslala pre handru do skrinki,a ako som ju isla zobrat,skrina na mna zacala padat.(Nebola velka ,ale predsa mi to mohlo ublizit)Esteze mama na mna vcas zhukla ,lebo dovie co sa mohlo stat.O den neskor mi povedala ze to asi znamemalo toto,ako taka nejaka vystraha...
Arriana

7pribeh:
Divná vec Raz v noci som sa zobudila ,ze niekto chodil po byte.Rýchlo som zakryčala na brata:Igor čo behaš po byte.No on spal.Mama sa na to zobudila išla pozrieť Igora.Zrazu sme zistili ,ze on nema perinu.Tak sme ju hladali a našli sme ju na opačnejstrane bytu!!!Doteraz si nevieme vysvetlit ako sa tam dostala!!
Dominika

♥ Verte- neverte | stály odkaz

Komentáre

  1. Och!!!
    Desivé. Môžem sa spýtať, či veríš všetkým príbehom? Ja veľmi rada čítam podobné veci a mám právo domnievať sa, že sa veľká časť z nich naozaj stala (z tých, čo som čítala).
    Milujem ten program Verte-neverte, tak mi nedalo a musela som si to prečítať:) A aký máš zdroj? Rada by som našla ďalšie:) Ako závislák:)
    publikované: 08.07.2010 19:03:52 | autor: dandelion (e-mail, web, autorizovaný)
  2. :)
    ahoj:) .... ja to tieež milujem :) .. bohužiaľ zdroj už naozaj neviem myslím, že to bol časopis :)
    publikované: 13.01.2011 21:58:42 | autor: lufinka (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014