Zmena je život

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Rozchod... a čo ďalej?

Rozišiel sa s tebou tvoj chalan a ty nevieš, čo máš teraz od zúfalstva robiť? ....... Nezúfaj!!!  Prinášam ti zopár typov, ako sa cez to preniesť.

1. Dostaň to zo seba -:oci: jednoducho povedané plač. V prvých dňoch ti plač pomôže. V žiadnom prípade to v sebe nedrž a nepokúšaj sa zo seba robiť hrdinku. Ale neplač pridlho a pričasto lebo by to nemuselo mať dobré následky pre tvoje psychické a fyzické zdravie.

2. Schovaj všetko, čo ti ho pripomína
- hej, úplne všetko. Nenechávaj si v posteli pod mokrím vankúšom jeho fotku, to ti nepomôže, ale viacej ti to uškodí. Nehovorím aby si si vymazala pamäť a všetko od neho zničila a roztrhala všetky fotky. Len ich pre začiatok schovaj, než sa z toho nedostaneš úplne.

3. Nevtieraj sa - nechoď za ním a nepíš mu:pc:, ako ho prosíš aby sa k tebe vrátil. Je to jeho rozhodnutie, viem, že to bude ťažké akceptovať, ale, doliezať za chalanom, nie je príliš vhodné.

4. Nevyhrážaj sa a nerob scény
- myslíš, že keď mu povieš že si kvôli nemu niečo urobíš zaberie? NIE!!! Skôr ho to odradí od teba tak, že s tebou nebude ani kamarát a to nechceš.

5. Obklop sa rodinou/kamarátkami - :friends:keď, ti bude najhoršie obklop sa najbližšími, ktorý ťa určite podporia a pomôžu ti.

6. Poteš sa - :scar:rob to, čo ťa baví a robí ťa šťastnou. Hraješ tenis? Choď a zahraj si. Spievaš? Zaspievaj si. Rada športuješ? Choď a zabehaj si. Miluješ nakupovanie? Utekaj si niečo krásne kúpiť.

7. Vyraz von - ak si z najhoršieho vonku, dohodni sa s kamarátmi a choďte niekde von. Čo vieš, možno tam narazíš na toho pravého.:heart:

:kvet:Hlavne sa pokús s ním ostať kamarátka a nezhadzuj ho všade, kam prídeš.:kvet:
Dúfam, že ti to aspoň trocha pomohlo. :)

Lufinka:kvet:

♥ FOR girls | stály odkaz

Komentáre

  1. lufi,
    ty si to veľmi múdro napísala. Tvoj návod sa mi veľmi páči. Len ono je to tak ťažké, počúvať rozum, keď srdiečko iné káže. To treba veľa sily.
    publikované: 22.01.2011 12:17:05 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. :)Ďakujem
    Hej, je. Ale nesmie baba chalana do niečoho nútiť, keď on cíti, že je jeho miesto inde. Viem je to ťažké a veľmi, ale aspoň nech ostanú kamaráti a nehádajú sa.
    publikované: 22.01.2011 13:20:23 | autor: lufinka (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014