Zmena je život

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Liek na zlomené srdce

K vzťahom patria aj rozchody, ktoré sú často veľmi bolestivé. Ale čo robiť? Ako neupadnúť do depresie? Ako sa odreagovať a zabudnúť? Nie je to jednoduché ale ja vám pomôžem tieto chvíle spríjemniť.








Toto áno

Vyrozprávajte sa

Je to to najlepšie čo môžte na začiatku spraviť. Vyrozprávajte sa vyplačte, vykričte, ponadávajte si a už sa k tomu v rozhovoroch nevracajte.Neduste v sebe emócie treba to dať von.


Nezostávajte sama

Samota vám dáva priestor na rozmýšľanie. A to nieje v tejto chvíli vhodné. Nezostávajte sama, bežte si s kamoškami sadnúť na kávu, alebo inak príjemne stráviť čas. Príjemný rozhovor vás určité privedie na iné myšlienky. Nieje zlé si výjsť aj niekde na diskotéku, alebo dovolenku s priateľmi.

Zmeňte si imidž

Skúste zájsť ku kaderníkovi, na manikúru, či nakupovať alebo si s kamarátkami len tak doprajte chvíle skrášlovania. Pozdvihne to vaše sebavedomie a vy sa budete znova cítiť ako príťažlivá sebavedomá žena.

Športujte

Uvoľnite sa ny bicykli, v posilňovni alebo si choďte zabehať. Prečistí vám to myšlienky a budete sa cítiť skvele.

Toto nie

Neutápajte sa v alkohole

Je to skôr mužská záležitosť, ale čoraz viac tomu podliehajú aj ženy. Nič tým, že budete popíjať nevyriešite, možno na pár chvíl zabudnete, ale ráno ste tam kde včera len so spoločnosťou ,,opice".

Neprejedajte sa
O tomto bysa dalo diskutovať, pretože je dokázané, že čokoláda vyvoláva pocit šťastia a upokojuje. ale ktorá žena zostane len pri čokoláde. Neskôr príde zmrzlina, kuracia bageta, vyprážané... Smútok tým nezaženiete, jediné čo získate sú kilá na vyše.


Neobviňujete sa

Je neskoro uvažovať o tom, prečo to skončilo a koho to bola vina a čo ste mohli urobiť lepšie. Vzťah je vec dvoch ľudí a rozchod tiež, preto by ste sa nemali neustále obviňovať, že kvôli vám sa to skončilo.

Držím palce:) LUFKA N.



♥ Love | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014