Zmena je život

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Vady krásy? Vôbec!

Ahojte všetci :)

Asi každej z nás na sebe niečo vadí. 80% žien by na sebe niečo zmenili, keby mohli. Mávame komplexy zo svojich vlasov, postavy, úsmevu, znamienku a všelijakým veciam.

Ale je naozaj potrebné sa kvôli nejakej maličkej "chybičke" krásy trápiť? Možno, že vy to vnímate ako vašu chybu, ale pre okolie je to niečo výnimočné a krásne. Veď byť niečím iná vás robí výnimočnými slečny :).

Naše najčastejšie komplexy

Znamienko/ pehy - trápi vás to, že vašu tvár zdobí znamienko a neviete ho nijako zamaskovať? Alebo máte pehy a neznášate ich?
Môj názor: Ak máš znamienko, nerieš to a skús ho mať rada. Vieš o tom, že keď Cindy Crofort začínala s modelingom, povedali jej, že si má dať jej znamienko vyoperovať, ale Cindy tak našťastie nespravila a teraz je to niečo ako jej symbol, vďaka čomu ju každý pozná. 
Uvedom si, že ťa to robí inou a odlišnou. :)
Keď ťa trápia pehy, nezúfaj. Veď aj Lohan je poriadne pehatá a aké ma sebavedomie. Veď kto povedal, že pehy sú škaredé? Robia ťa mladšou, hravejšou a originálnou. :) 
 http://www.pikosky.sk/wp-content/uploads/2010/10/cindy-crawford-uvod1.jpghttp://img.mediacentrum.sk/images/gallery/200/714353.jpg
 
Vlasy - myslíš si, že nemáš pekné vlasy? 
Môj názor: Aj keď si sa nenarodila s extra hustou hrivou, stále dokážeš byť krásna. Keď chceš mať vlasy iné, stále existujú možnosti, ako svoje vlasy zmeniť. Skús napr. iný účes. Viem, že účes ti kopu vlasov nepridá, ale môžeš si ho urobiť tak, aby to pôsobilo, že máš vlasy hustejšie. Tiež môžeš použiť príčesky.

Nejaké účesy, kt. ti opticky zhustia vlasy
http://img.mediacentrum.sk/gallery/250/530002.jpghttp://img.mediacentrum.sk/gallery/200/924285.jpghttp://www.vlasy-in.cz/gallery2/d/22088-2/ucesy-aveda-060.jpghttp://www.elle.cz/var/plain_site/storage/images/media/obrazky/svatba/svatebni-u-c-esy-neupraveny-drdol/1621280-1-cze-CZ/svatebni-u-c-esy-neupraveny-drdol.jpg
Vlasy si vyfúkaj, v predklone nalakuj a napr. zopni na boku sponkou, alebo si zapleť pozdĺž tváre malý vrkoč. Krásne ti orámuje tvár :). Tiež môžeš skúsiť drdol. Ukážka vyššie.

Zuby - nepáčia sa ti tvoje zuby? Zdajú sa ti krivé, alebo máš s nimi nejaký iný problém?
Môj názor: Keď máš zuby krivé, skús rovnátka. Ak ich nechceš len preto, že sa ti to nepáči, dnes už existujú tzv. "neviditeľné rovnátka". 
Ak máš so zubami iný problém, navštív zubára a povedz mu, čo by si chcela zmeniť. Ak si to už skúsila a zubár ti povedal, že sa s tým nič nedá robiť alebo, že nevie ako to zmeniť, navštív iného, kt. to možno vedieť bude.
http://www.ortodoncie-rovnatka.cz/media/rovnatka/karamicka-rovnatka.jpg 

Postava: Nepáči sa ti tvoja postava? Neznášaš svoje boky, brucho, nohy...
Môj názor: Začni sa snažiť, aby si svoju postavu zmenila k vytúženému cieľu. Nerozprávaj o tom, začni to robiť a hlavne vydrž. Nejedz len sladkosti, ale začni jesť ovocie a zeleninu. Hlavne si nedávaj veľmi prehnané ciele. Nechci sa podobať na vychudnuté modelky z časopisu. Veď to už ani pekné nie je. Taktiež nedrž nejaké prísne diéty. Jedz všetko, čo chceš, ale s mierou. Hlavne sa hýb, športuj a neseď len na zadku. Šport je lepší ako nejaká diéta.
A tiež sa nauč mať svoje telo rada. Si krásna taká aká si :).
http://img.najmama.sk/stories/Zdravie/anorexia_bulimia_tretia_4.jpg 

Hlavne nezabúdajte, že ste krásne také aké ste. Netrápte sa zbytočne. Aj tak je najkrajšie to, čo nosíte vo svojom srdci. :)
Lufinka

♥ FOR girls | stály odkaz

Komentáre

  1. Vlasy
    Vyzerá to zaujímavo. V mojej výbave je celá rada produktov na starostlivosť o vlasy. Najobľúbenejšie je ale keratín , ktorý mi vlasy regeneruje, čo potrebujem, pretože si vlasy žehlím.
    publikované: 22.05.2019 13:17:43 | autor: Veronica (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Vlasy
    Děkuji za článek, mě zaujaly hlavně ty rady o vlasech. Jako je určitě dobré přijmout se taková jaká jsem, ale pokud je s vlasy něco skutečně v nepořádku, například nám hodně padají nebo jsou nenávratně poškozené, zkusila bych se nechat vyšetřit u trichologa https://www.vlasove-transplantace.cz/trichologie-praha/ a ten už vždy dobře pořadí, co se svými vlasy dělat dál..
    publikované: 18.05.2021 12:10:38 | autor: Eli (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014