Zmena je život

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Čo hovoria tvoje oči ?

Čo hovoria tvoje oči ?    

  

Každý človek má iný tvar očí ,inú veľkosť očí. Tak ako aj týmto známim hollywoodskym hviezdam prezrádzajú ich oči veľa vlastností  aj ty sa dozvieš niečo o sebe . Ak chceš vedieť čo prezrádzajú o tebe tvoje oči, tak si prečítaj nasledujúce články. Zistíš to podľa tvaru a veľkosti tvojich očí. Dúfam že sa tam nájdeš aj ty...

 

ObrazekOči smerujúce nadol :

Ozajstné žúrkové dievča so záľubou v zábave a so závislosťou od rizikových situácii. Táto charakteristika sa na teba hodí v prípade , ak je tvoje obočie tvarované dohora a do oblúka , tak ako Fergie.

 

 Fergie

 

Obrazek

  Oči  blízko vedľa seba :

Si náchylná myslieť si, že na teba je vyvíjaný najväčší tlak a si to ty, kto má najviac problémov. Snaž sa vidieť pozitívne stránky života, pretože inak budeš stále nešťastná a nikdy sa nebudeš z ničoho tešiť.

 

Nicky Hilton 

 

Obrazek

Obrovské oči :

Si rodený líder vyžaruje z teba sebavedomie a dominancia. Máš v sebe ale vlastnícke sklony a obľubuješ väčšinou dobrodružstvo v láske. Si vtipná a dokážeš rozosmiať každého kto je práve s tebou. Skrátka si spoločenský človek.

 

Ashley Olsen 

 Obrazek                                                                             

 Oči smerujúce nahor :

 Si úžasná duša , mozno až príliž veľký dobrák .Život ostatných ťa zaujíma viac ako ten svoj .O každého sa staráš a každému sa snažíš čo najviac pomôcť .No jednoducho máš veľké srdce . Len si priznaj že ťažko vieš povedať nie...

Misha Barton 

 Obrazek

 Mačacie oči :

 Ľudia ťa zbožňujú .Si otvorená ,úprimná a tolerantná voči všetkým ľudom. No niekedy vieš byť aj trocha rebelantka. Avšak niekedy si veľmi povrchná. Pokús sa byť viacej dôslednejšia .

 

Eva Longoria  

 Obrazek

 Malé oči :

Radšej nad vecami premýšlaš než ich realizuješ . Ak si môžeš vybrať, tak pred spoločnosťou dávaš prednosť samote. Musíš si viac veriť, a potom ti všetko pôjde určite ľahšie. Musíš si zdvihnúť sebavedomie ale nie príliž.

 

Cameron Diaz 

 

 No čo aká si ???


♥ Make-up | stály odkaz

Komentáre

  1. Úprava obočí
    No ke hlavně přijde, že ty hvězdy mají strašně zvláštní obočí, ale chápu, že fotky jsou už staršího data a dneska se obočí nosí jinak. Je vtipné jak módní trendy se dotýkají úplně každé části těla. Mě se moc líbí třeba tenhle https://ar-aesthetics.cz/vlaskovani-oboci přirozený styl úpravy obočí. Nemám ráda úzké čárky nebo naopak Brežněvy :D
    publikované: 15.07.2020 12:18:08 | autor: Valerie (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014