Zmena je život

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Nahé fotky

Ahoj.



V dnešnej dobe sú asi nejaké nové trendy alebo čo. Niekedy už naozaj nechápem.
Reč bude o "Dievčenských teen trendoch". Čo pod tým myslím?

Tak napríklad polonahé fotky dievčat. Tie baby niekedy (väčšinou) nemajú ani 18 rokov, ale už sa to fotí pred zrkadlom v spodnom prádle s "duck face". Zavesí to na facebook a pri najlepšom tam pridá text "Ja, nič moc.. ja viem, že nie som sexi". Potom len čaká, ktorý chalan jej klikne na fotku a napíše ako sa mýli, že je strašne pekná a bla bla bla. Áno, tieto dievčatá si zvyšujú ego. Asi si neuvedomujú, že väčšina chalanov jej tam napíše aká je pekná nie preto, že je naozaj pekná (v tvári..), ale preto, lebo je na fotke v podprsenke/nohavičkách. Takto vzniká naivita po novom.
Smutné na tom je, že si tieto dievčatá neuvedomujú čo si o nich chalani fakt myslia. Baby úprimne, naozaj si myslíte, že toho chalana tak zaujmete, alebo, že tým niečo získate? Ten chalan vás bude mať tak na jednu vec a nikdy nie na nič iné, lebo bude vidieť, že ste len na jedno. Najhoršie na tom všetko bude, že si fotku niekto môže stiahnuť a zneužiť ju. Napríklad sa nájdete na nejakej stránke s nevhodným obsahom, alebo vás ňou niekto bude raz provokovať.
http://cdn.buzznet.com/assets/users16/elrich/default/duck-face-photos-myspace--large-msg-127137267209.jpg

Takže si radšej premyslite, akú fotku, kde dáte. ;)
Luf

♥Čo na srdci, to na blogu | stály odkaz

Komentáre

  1. Luf,
    dievcata v tomto veku (aj chalani) sa predvadzaju..mladost-pochabost..ono take zubrienky doslova..tak potrebuju vediet ci su pekne..ono mladych dakto musi mat rad a utvrdit ho v tom ze je pekny, pritazlivy a podobne..to patri k veku...davno sa robili tanecne, vyvadzali sa dcery do spolocnosti, boli zabavy ..mamky okolo nich lietali ktorej dcera bude naj, tatovia sa vytahovali s nimi pekne pod pazuchu..a teraz to nie je..tak mladi si to dako musia vynahradit..a kedze toto existuje- tak takto..bohuzial..to treba dospelakom povedat milujte svoje deti a presviedcajte ich o tom ze su suprove, pekne..riadte ich..riadit dobre znamena ze je co najmenej karambolov... a ta kacacia pusa to je hroza..to je teda fakt..takto sa spotvorit..ale ked to vsade vidia tak si myslia ze to tak ma byt ..napodobnuju ..
    PS: dnesna mladez je ovela krajsia ako sme boli my..ked pozeram fotky idem sa popucit od smiechu..fakt je , ze ale kacacie pusinky vtedy v mode neboli..v mode boli baby krv a mlieko..taka ornela mutti ..
    publikované: 29.09.2011 23:18:30 | autor: jajaj (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Tak...
    Dobre napísané, a súhlasím :)..
    publikované: 30.09.2011 23:38:03 | autor: lufinka (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. PRESNE
    Presne si to vystihla. A hneď som to dala prečítať aj mojej 12-ročnej dcére. Nie preto, že by som sa s ňou o tom nerozprávala. Práve naopak. Ja sa pýtam, čo robí mama tejto "duck slečinky"? Zaujíma ju, ako trávi voľný čas jej dcéra? Možno ju uspokojí, že sa nefláka po vonku, keď sedí doma pri počítači. Ale čo robí na tom počítači, to už neskúma. Takže ja si myslím, že tie deti možno niekedy ani nechápu, že robia nesprávnu vec, len ich nemá kto usmerniť... A preto, nájdime si čas na svoje deti!
    publikované: 06.12.2011 20:36:22 | autor: mima (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. kôň
    blbky z facebooku
    publikované: 07.12.2011 09:03:53 | autor: šmajda (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. Trapka
    úplne súhlasim s tým komentarom..baby čo sa fotia nahé alebo si dajú výstrih pod kolená sú brutálne trápne..a este milujem to ked si vyhrne niaka baba tricko po kozy a ma tucne brucho a stiahne ho aby si vsetci mysleli ze je chudá viď slečna na obrázku!!
    publikované: 07.12.2011 09:17:03 | autor: kkdfhudhf (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. tel tel telivo
    myslím si že tento článok je max. pravdivý . a este lepšie ked si da fotku doma o zrkadlo vyšpuli pery a pod to napíše PoPiSmeNkuJemexD CmuCIQ :D
    publikované: 07.12.2011 09:17:03 | autor: tel-tel-telivo (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. Kobyla
    Myslím že je to výstižné a súhlasím. Hlúpe husičky, ktoré nevedia inak zaujať.
    publikované: 07.12.2011 09:19:41 | autor: Kobyla (e-mail, web, neautorizovaný)
  8. Kritika
    Nesúhlasím!!! ja som rovnaká som krásna, múdra a inteligentná myslím že moje ego je dostatočné veľké aby som to nemusela čítať celé :D ale nie robím si srandu je to úplná pravda. Trápne deti, ktoré sa hrajú na dospelé a tým len potvrdzujú aké sú hlúpe a stále sú len tými malými rozmaznanými deťmi. P. S. Pozdravujem celú 3. F-ku a pani profesorku M.T. :D :D :D
    publikované: 07.12.2011 09:23:09 | autor: najkrajsi.strom.horehronia (e-mail, web, neautorizovaný)
  9. Jelito
    Zdielam tento názor! takéto kočenky majú prehnane sebavedomie, a potrebujuu z každej strany počuť ake su krásne :D ...
    publikované: 07.12.2011 09:25:19 | autor: Dede (e-mail, web, neautorizovaný)
  10. ffdsfs
    je to trápne ale je to ich vec..samá zoseba robia p..
    publikované: 07.12.2011 09:25:57 | autor: tatkova spermia (e-mail, web, neautorizovaný)
  11. :)
    Ďakujem za názore a zdielam ich :D
    publikované: 08.02.2012 22:21:56 | autor: lufinka (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014