Zmena je život

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Upíri...páčia sa vám??

Ahojky!:)

Gify, linie


Už asi každý z vás pozná známy seriál Upírske denníky. Príbeh dvoch zamilovaných ľudí, ktorým v ceste ku šťastiu bráni zopár vecí. Krásna Elena, sympatický Stefan, tajomný Damon, naivná Caroline, kúzelna Bonnie a mnoho ďalších :)... Každý z nich má svoj vlastný svet, svoju cestu a svoj život. Všetci sú odlišný, ale majú niečo spoločné. Obavy a problémy... Budú ich osudy šťastne? Zahojí čas rany? Dokážu zabudnúť? To ukáže len čas ...

Ktorá postava sa vám páči najviac? Sledujete tento seriál? Páši sa vám alebo nie? Twilight vs. Upírske denníky?

Môj názor:
Mne osobne sa páči Elena a Stefan:). Tento seriál sledujem a páči sa mi. Inak Upírske denníky sa veľmi podobajú na Twilight však? Dvaja zamilovaný, chalan upír... Lenže Upírske denníky boli skôr ako Twilight. Žeby sa Stephenie Meyerová inšpirovala?;) Kto vie... Podľa mňa sa ale vydarili obaja. Teším sa na nedelu!

Upírske denníky                           vs.                                 Twilight



















Lufinka:-* Lufča N.


♥Twilight | stály odkaz

Komentáre

  1. luf
    k twilightu som sa dostala cez prvý film, očaril ma fantáziou a romantikou, následkom som si kúpila všetky knihy, čo už bolo horšie, lebo sú písané slabo. Priveľa omáčky na priveľa stránkach. Skúsila som denníky, dieťa mi ich darovalo, dva diely na ježiška, ale ešte horšie. Nejako mi ten americký spôsob písania vadí... ale chápem, že sa mladučkým dievčatám seriál páči, mňa neočaril...pa..
    ...jo a skús Charlaine Harris a jej upírske knižky - trošku tvrdšie kafe!
    publikované: 02.12.2010 10:26:12 | autor: matahari (e-mail, web, autorizovaný)
  2. :)
    chápem to je vec vkusu ;). Tiež mám Twilight prečítaný celý (čítanie je moja srdcovka♥) a to s tým zbytočným textom je pravda. Niekedy zbytočné opletačky. Upírske denníky som nečítala, ale chystám sa :) a ďakujem za typ, určite skúsim!:) ahoj
    publikované: 02.12.2010 16:23:48 | autor: lufinka (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014