Zmena je život

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Som závislá.No a čo?

Ahoj!

Tak v tomto článku budem rozoberať moje závislosti. Hej, som závislá! A celkom dosť a nebojím sa to priznať. Našťastie iba na legálnych drogách ;). Dúfam, že sa v nejakej nájdete. (aspoň v jednej :D)


1. Priateľ - tak s tým sa nikdy nenudím. Spoznávam s ním krásne veci, super zážitky atď. Máme toho veľa spoločného a nevymenila by som ho za NIČ a NIKOHO. Som rada, že sme sa našli. Moja droga veľká.
http://nd01.jxs.cz/254/701/a714f9ee1a_12926487_o2.jpg
Reakcie: ak s ním budeš často, omrzí ťa. Bla, bla, bla. Som s ním často a som s ním rada a je to vzájomné. Sme spolu už dlho (3 roky) a nikdy sme si až tak neliezli na nervy alebo sme sa nudili. Vždy si niečo nájdeme. Preto, nepočúvajte nikoho rady, robte si podla toho, ako to cítite a vidíte, každý vzťah je iný.

2. Šport - milujem bicyklovanie. Keď sa zoberiem, sadnem na bicykel a idem do prírody. Zbožňujem dlhé prechádzky v prírode (v lese hlavne), korčuľovanie a rýchlu chôdzu do školy síce neobľubujem, ale tiež sa pri tom spaľuje :D.
http://img.topky.sk/zivot/101561.jpg/sport-bicykel-bicyklovanie-sportovanie-horsky-bicykel.jpg
Reakcie: Nemám na šport čas. Hlúposť, hlúposť. Keď chceš, čas si nájdeš. Aj keď pracuješ, chodíš na vysokú a neviem, čo ešte. Jedna hodinka raz za čas sa určite nájde. ;) Ten super pocit stojí za to.

3. Sladkosti - skôr môj hriech ako droga:D. Sem tam si nejakú doprajem:P. Všetko s mierou ale!
http://nd01.jxs.cz/153/290/7d5bc89b83_49600778_o2.jpg
Reakcie: nechcem sladkosti, priberiem. Trápne reči. Hlavne, keď to počujem od 13-15 ročných dievčat. V takom veku sú diéty nezdravé!

4. Môj notebook - hej, moja droga:D. Nepresedím u neho celý deň, ale milujem dlhé chaty s kamarátkami. Mám rada písanie na tento blog ;).

5. Oblečenie - tak to je moja droga. Zasa nevymetám obchodné centrá každú sobotu a nemusím mať oblečenie podľa new trendov, ale keď mi niečo padne do oka MUST HAVE. No a to je niekedy často no :D.

6. Jazyky - ja milujem angličtinu. Zbožňujem to. Škoda, že na okolí nemám veľa ľudí, s ktorími by som si pokecala, ale aj tak. Dosť som sa na nej nadrela, než som sa naučila to, čo teraz viem a snažím sa max. zdokonaľovať.
Tiež sa učím nemecky a chvíľu som chodila na francúzštinu (ale len chvíľu), takže by som sa v budúcnosti určite rada tento jazyk naučila. ;)

7. Hudba - tak to je no coment. Bez nej to nejde ;)

8. Kamarátky - milujem ich. Bez nich sa nedá žiť:)

http://nd01.jxs.cz/660/244/90cd86c1fd_42971666_o2.jpg
Tak to je asi tak všetko (zatiaľ).:) Tak čo našli ste sa v nejakej?:)

Lufinka :)

♥Čo na srdci, to na blogu | stály odkaz

Komentáre

  1. Súhlasím
    Tiež robím rada to čo ty, baví ma to :)
    publikované: 03.07.2011 09:22:07 | autor: misirik (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. :)
    sme dve ;)
    publikované: 03.07.2011 14:29:06 | autor: lufinka (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014