Zmena je život

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Oklamaná

Asi pred rokom som začala chodiť s chalanom menom Jaro.Bol naozaj veľmi pekný a moje kamošky mi závideli.Neustál e sa okolo neho motali a vraveli mu o mne veci ktoré neboli pravda.Neustále ma kvôli nim podozrieval, že ho podvádzam.Bola som s toho na nervy.Už som nevedela ako ďalej lebo Jaro veril viac im než mne.Bola som v pacsi kamošky nás chceli rozdeliť.
Odišla som na dovolenku z rodičmi.Prišla mi zrazu SMS od Jara:-Je koniec!!!!Uz mam toho dost a nenecham sa vodit za nos.Si obycajna ku**a.
Zostala som ako obarena a pustila sa do plaču.Cela dovolenka bola na nič.Ked sme sa vratili moja najlepšia kamoška chodila s Jarom.Nikto sa tam somnou nebavil a ja som nechápala prečo. Ani Jarovej SMS som nepochopila.Škodoradostne mi to vysvetlila kamoška, ktorá chodila z Jarom.
Vraj som ho podviedla, čo nebola pravda.Ne skôr som sa dozvedela že Jarovi baby napísali z neznámeho čísla SMS od môjho vymysleného chalana.A samozrejme na to Jaro hneď naletel.Jaro sa do teraz somnou nebaví.S kamoškou už aj tak nechodí.Ja knemu stále ešte niečo cítim a kamoškám nikdy nezabudne čo urobili.

♥ LoVe StOrY | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014