Zmena je život

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Učesaná za pár minút

Učesaná za pár minút

Učesaná za pár minút

Nechce sa vám každé ráno vstávať o hodinu skôr, aby vaša koruna krásy vyzerala ako od najskvelejšieho kaderníka? Žiaden problém. Ponúkame vám šesticu nekomplikovaných, a predsa trendy účesov, ktoré vám nezaberú viac času ako niekoľko minút denne.

1. Rozpustené retro
Smiešne jednoduchý, a predsa vyzerá výborne. Účes z prehliadky Alberty Ferreti je ako vystrihnutý z éry hippies a presne tomu zodpovedá aj jeho údržba -  môžete ho zvládnuť aj za dve minúty.

Ako na to: Čerstvo umyté a dohladka vyfénované vlasy sčešte dozadu. Z vrchných vlasov tesne nad obočím vytvorte krátku šikmú cestičku tak, aby vlasy čiastočne prekrývali čelo. Teraz stačí už len upevniť pramienky sponkou a jemne prelakovať. Výhoda tohto účesu spočíva v jeho absolútnej nenáročnosti – vďaka nej vám frizúra s pomocou kefy na vlasy vydrží aj celý deň.

2. Mašličková
Ste otrávená zo svojich rovných vlasov a túžite im dodať troška iskry? Využite ich hladkú textúru vo svoj prospech a ozdobte ich štýlovými mašľami a šatkami, aké kraľovali prehliadke Caroliny Herrery. 

Vlasy najprv v predklone prekefujte, aby ste dosiahli objem, potom ich začešte dozadu. Vrchné vlasy na temene oddeľte a jednoduchou gumičkou spojte do chvosta. Na záver ich ozvláštnite mašľou ladiacou s vašim outfitom.

3. Uhladená dáma
Prísny drdol s kontrastnou ligotavou sponou – takto vidí najnovšie módne trendy Chanel. Hoci sa zdá byť tento účes komplikovaný, možno budete príjemne prekvapená jeho nenáročnosťou. Vlasy začešte dozadu, uhlaďte gélom s lesklým efektom a upevnite gumičkou.

Potom ich rozdeľte na niekoľko silnejších prameňov. Tie postupne zatočte a každý jeden upevnite pri zátylku jednoduchou sponkou vo farbe vašich vlasov. Aby ste dodali účesu glanc a zároveň zakryli sponky, ozdobte vzniknutý drdol nápadnou sponou.

4. Strapatý bob
Skrátené vlasy sú horúcim trendom už vyše roka a ak naberiete na ne odvahu, odvďačia sa vám ľahkosťou a zdravím. Dobrou a chic voľbou je postupne zostrihaný bob s dlhou ofinou – môžete ho nosiť elegantne uhladený aj veselo rozstrapatený.

Aby ste dosiahli roztopašný look, votrite do umytých vlasov penové tužidlo na zväčšenie objemu a vyfénujte vlasy smerom k tvári. Ako prvé sa venujte ofine, aby nestratila počas fénovania tvar.  Miesto hrebeňa však na vlasy použite prsty, práve vďaka nim dosiahnete strapatú hrivu.

5. Romantický vrkôčik
Zostali vám na úpravu účesu ráno dve minútky? Výborne – presne toľko potrebujete na zapletenie vrkôčika z dielne Rochas. Vlasy rozdeľte cestičkou na bok, jeden pramienok z vrchných vlasov oddeľte a zapletajte pozdĺž čela. Na záver stačí už len upevniť vrkôčik sponkou.

6. Výrazná čelenka
Ak máte chuť nosiť hlavu poriadne vysoko, dajte sa zlákať na vysoký drdol. Vlasy poriadne prekefujte, na temene upevnite gumičkou do chvosta a pramienky vlasov obmotajte okolo neho.

Tie dôkladne upevnite sponkami okolo, aby frizúra vydržala počas celého dňa. Ak chcete dodať vlasom neodolateľný objem, vrchné vlasy oddeľte a natupírujte. Farebná čelenka dokáže zasa  krásne prežiariť každý účes. Skúste ju však raz zladiť s rúžom či očnými tieňmi a uvidíte, akú iskru vám prepožičia

♥ Všetko o vlasoch | stály odkaz

Komentáre

  1. Účes a padání vlasů
    Super díky za tipy na účesy ja už taky nevím občas co s vlasama. Jediný co mě trápí tak je padání, takže by se hodil nějaký účes který by lámání a padání vlasů předcházel jinak za chvíli budu muset jít na takový https://www.premier-clinic.cz/zakroky/transplantace-vlasu/ zákrok abych nebyla úplně plešatá. A taky už nejsem nejmladší.
    publikované: 10.01.2022 09:54:09 | autor: Věra (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014