Zmena je život

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Takmer dokonalá známosť :)

Pred nedávnom som písala článok o chalanoch, ktorí by ma určite nezaujali. Aby som nepísala len v zlom :), rozhodla som sa popísať moju predstavu :heart:ideálneho chalana:heart: :) .......

:cmuk:Dream boy :cmuk:

Keď som bola malé dievčatko túžila som po princovi na bielom koni, ktorý príde a budeme spolu žiť šťastne až do smrti. Teraz viem, že také niečo nie jé možné :). Teda pokiaľ nespoznáte princa Williama, čo by bola asi veľká náhoda . Nepotrebujem žiadneho víťaza Sexy muž roka, ani žiadneho super bohatého Jána Novotného, ani kulturistu a nič podobné. Úplne mi stačí, ak bude mať tieto vlastnosti:

:mariska:
Milí - aby sa na mňa dokázal krásne usmiať a podporiť ma, keď to potrebujem
               
Úprimný - neznášam klamstvá a preto by som ocenila otvorenosť
                
Zábavný - keďže som taká veselá kopa, privítala by som vedľa seba veselého chalana, pri ktorom sa nenudím Romantický - hej, som romantička
a romantický chalan, ktorý ťa sem ta zoberie pozrieť sa na západ slnka ... ach

Priateľský - aby dobre vychádzal s mojou rodinou a kamarátmi

Zodpovedný a milujúci - zodpovedný chalan nie je vôbec na škodu. Keby sa náhodou niečo prihodilo vieš, že nikdy neutečie pred problémami a milujúci preto, aby ma mal jednoducho rád :)

Verný - sukničkárov neobľubujem a pocit istoty, že vás ten koho tak veľmi milujete neopustí je krásny

Pracovitý a nie lenivý
- to asi hovorí za všetko :)

Trpezlivý - aby sa "nevytočil" za každú maličkosť
:mariska:

A to je asi tak všetko :). Kladiete si otázku, či v dnešnej dobe sme stvorený pre lásku? Odpoveď je ÁNO. Sama som takého našla. Treba sa len poriadne pozerať. ;)


Lufinka :)

 

♥ Love | stály odkaz

Komentáre

  1. Lufinka,
    ty si hotový blogový virtuóz. So zvukom v článku som sa stretol prvýkrát. Ako sa to robí, prezradíš?
    publikované: 11.01.2011 23:37:59 | autor: peternagy (e-mail, web, autorizovaný)
  2. :)
    Ďakujem:).
    Nejaké veci sa dajú nájsť na stránke www.BlueBoard.cz, kde sa registruješ, navrhneš si aplikáciu, kt. si chceš na blog vložiť, skopíruješ odkaz a vložíš do položky Rozšírenia. To rádio bohužiaľ neviem odkiaľ som ho vzala. Raz som narazila na stránku, kde bol odkaz, vložila som ho na blog a stránku som si bohužiaľ neuložila :/
    publikované: 12.01.2011 13:48:17 | autor: lufinka (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. lufi,
    no tak toto jasné smerovanie k vlastnostiam , ktoré by mal chalan mať, jasne ukazuje, že vieš, čo chceš. Viem, že budeš musieť trošku upustiť, ale lešie je keď sa má z vysokých požiadaviek, ako žiadnych. Páčiš sa mi.

    William je síce princ, ale už nie taký bohatý. No a levíček Jan Novotný, asi len o tom bakšiše hovoril, ako vlastnil. Takže takéto extrémy nie. Ale aby človek mohol byť zábavný, to bez určitého finančného obnosu nejde. To by ti romantika bola nafigu, keby ste museli žiť od výplaty do výplaty.
    publikované: 12.01.2011 17:27:49 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, autorizovaný)
  4. :)Ďakujem
    Neupustila som :) len som opisovala presne to, čo už mám :).... a samozrejme p. Williama a J. Novotného by som nechcela :D to bolo len vtipné prirovnanie ;)
    publikované: 12.01.2011 18:18:52 | autor: lufinka (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014