Zmena je život

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Tak toto s ním radšej nerob ;)

Ahoj. :)

Tak a už ťa konečne pozval von. Určite sa tešíš však?:) Ale čo robiť, a čo sa naopak nehodí na vašom prvom rande? Prečítaj si tento článok a buď pripravená na všetko. Nech sa ti ešte niekedy ozve ;)...

Čo robiť môžeš...

Buď úprimná - tak to je vec, ktorú niektoré baby nedodržiavajú. Pretvarujú sa, vymýšľajú si, robia zo seba to, čo nie sú. Verte mi, že to na neho nezapôsobí a ak s ním chceš chodiť, tak sa to, že si klamala dozvie skôr, ako si myslíš a potom by to nemuselo byť ani pre jedného z vás príjemné. Ak ťa má ozaj rád a ozaj sa mu páčiš, tak ťa bude mať rád takú, aká si.

Počúvaj ho - počúvaj, čo ti hovorí a odpovedaj mu (nemusíš odpovedať na otázku, ktorá ti bude nepríjemná), nech vidí, že ťa zaujíma.

Buď zábavná - chalani majú radi vtipné baby, ktoré sa vedia zabávať. ALE! Nesmieš to preháňať. Silený smiech a hlasné výbuchy smiechu v reštaurácii na prvej schôdzke, hmmm, nič moc.

Nájdite si spoločnú tému - pýtaj sa ho a bavte sa, nech o sebe niečo viete, ale zasa neprezraď všetko na 1. rande. Keď o sebe budete niečo vedieť, tak už sa budete môcť aj lepšie porozprávať a spoznať.

Môžeš jesť - hej viem, asi ste sa teraz zasmiali a udivili :D, ale niektoré baby si myslia, že keď si na prvom rande objednajú len šalát, tak u chalana zabodujú. No presný opak. Chalani majú radi baby, ktoré sa vedia najesť. Tak smelo papajte baby, ale nerozprávajte s plnou pusou ;):D.

Pozeraj sa mu do očí - očný kontakt je dôležitý, ak ti bude rozprávať, a ty sa budeš pozerať niekde inde, môžeš u neho navodiť pocit, že ťa nezaujíma.

http://i3.cn.cz/1151580170_mladez-rande.jpg
Čo nerobiť...

Nefajči a nepi alkohol - na prvom rande sa to jednoducho neodporúča. Tiež by sa mu to nemuselo páčiť.

Môj ex bol taký.... - bla, bla, bla.. Keď mu budeš stále kecať o tom ako ti tvoj ex chýba a aký bol on super, tak ho veru k sebe neprilákaš.

Nebuď vulgárna - to, že pred ním vyslovíš niektoré "jemné" slovíčko, to ti u neho nepomôže, ale skorej naopak. Vulgárne dievča a hneď na prvom rande? Nič pekné...

Nepovedz mu hneď, že ho miluješ - tak to je chyba veľká a častá. Ako ho môžeš milovať, keď si s ním prvý raz vonku? Chalani objavujú a keď mu hneď vyznáš lásku, tak ti jednoducho zdrhne. Radšej mu to povedz, až keď sa budete lepšie poznať a budeš ho naozaj milovať a nie "milovať".

Milujem sex!!!
- hovoriť o intímnom živote na prvom rande a ešte takým spôsobom pôsobí lacne. Nebudeš mu pripadať sexy a ani nič podobné, ale bude si o tebe myslieť, že si "lacná korisť" a buď ťa "použije" na jednu noc, alebo utečie.
 
"Zmalovaná" a veľmi "naľahko"
- chalani majú radi baby, ktoré vyzerajú prirodzene, a nie ako chodiace Barbie reklamy na Rimmel. A to platí aj o oblečení. Decentný výstrih je lepší ako výstrih po pupok a la" páslo dievča kozy". Ak chceš byť sexy, obleč si výstrih a nohavice alebo dlhšiu sukňu, alebo minisukňu, ale bez výstrihu. Oboje radšej nekombinuj.

Tak to je asi taký menší základ:). Držím palce, nech to ide, ako po masle...


Lufinka :)





♥ FOR girls | stály odkaz

Komentáre

  1. koxo,
    skoro ma drblo a poplasene som zacala kontrolovat v ktorom pitomom okne,ci panely na mna rucia spravy radia expres.padam prec,to je na mna moc.zvuk mam spustat ja,nema ma prepadavat on.adieu, lufi:-)
    ps:song adele tvoju aplikaciu rehabilitoval,tak snad este pridem,tep mi klesol:-))
    publikované: 29.06.2011 21:08:31 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  2. :D
    Prepáč, že ťa to vystrašilo :D a som rada, že ti pustili takú peknú pesničku teda :D. Ak ale rádio neobľubuješ (presnejšie sa ti nepáči pesnička alebo tak), tak si ho radšej vypni, nech ťa naozaj neprekotí :D:D
    publikované: 29.06.2011 22:04:58 | autor: lufinka (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. omluvu
    rada prijimam,preventivne som si stiahla zvuk.ten sok bol preto,ze som mala mala vypeckovane repraky,jed som k tebe prisla,zabudnuc,ze tu mas radio.kde sa da vypnut?btw,s tvojimi radami v clanku sa toho pokazit vela neda:-)
    publikované: 29.06.2011 22:23:28 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  4. ....
    Nad počtom zhliadnutí je vložené rádio. Klikni na štvorček a hotovo :).

    Vypeckované repráky? Fúha, tak to muselo stáť za to ten šok :D
    publikované: 30.06.2011 14:38:22 | autor: lufinka (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. dik,
    funguje to.a ano,bol to shock:-)
    publikované: 30.06.2011 16:52:56 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  6. Bonnie
    Mala by si sem chodiť častejšie, vedela by si že na Lufinkinom blogu treba ubrať zvuk :D
    Lufinka : Super ;)... Povedal by som aj viac slov, ale bolo by to len mlátenie prázdnej slamy. Viem že to píšeš hlavne pre teenagerky (po slovensky puberťáčky :D) ale z tohto článku si môžu zobrať nejaké rady aj skúsené ženy (a ja sľubujem že budem celý čas gentlemanom a pritom sa nebudem na nič pretvarovať)

    PS: Ja potichúčky ešte dodám, že ženy (nie dievčatá) ktoré pijú pivo a vedia grgať sú neskutočne seksi. (ale je to moja úchylka, ktorá určite nesedí na ostatných 99,998% ľudí)
    publikované: 01.07.2011 11:14:15 | autor: iviak (e-mail, web, autorizovaný)
  7. icko,
    hlavne si musim vytvorit reflex,aby som pred navstevou lufi stiahla zvuk na minimum a to pojde len ked sem budem chodit casto,tak by mala lufi casto pisat:-)
    mne pride seksi,ked sa moja mama-lady obrynda(neviem ake i,videla som aj obrindat).je taka rozkosna:-)
    ale zda sa,ze si vacsi uchyl ako ja-ze grgajuce dievca:-)lenze toto je poradensky clanok,tak treba upozornit citatelky-mozbyt zmatene tvojimi preferenciami),ze prdkat by asi nemali,aspon nie na 1.rande:-))
    publikované: 01.07.2011 11:35:16 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  8. ďakujem a....
    teraz som sa úprimne zasmiala :D. Hej, ja som asi taký Blog Dj ako to vidím :D. Dúfam, že zo mňa nikto nedostane infarkt.

    Iviak:
    Ďakujem pekne. Hej, píšem to hlavne pre teen, ale ako si povedal aj pre starších. :) A máš zaujímavú úchylku :D. Každý má iný vkus a vidím, že ty si teda originál. :D:)

    Bonnie:
    Budem písať častejšie, keď mám už tie prázdniny. Cez školu a hlavne teraz na konci som písať nemohla "drtila" som sa na záverečné testy a skúšky. Našťastie mi vyšli nad moje očakávanie a teraz mám už konečne čas na blog.
    A tiež zaujímavá úchylka :D:).

    Myslím, že budúci článok by sa mohol volať Ľudia a ich úchylky :D.
    publikované: 01.07.2011 13:17:15 | autor: lufinka (e-mail, web, neautorizovaný)
  9. no vyborne,
    luf,uz si ma namotala,uchylacku temu si nenecham uniknut:-))pekne si uzi prazdniny:-)
    publikované: 01.07.2011 14:35:49 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  10. :)
    Dobre tak napíšem článok o úchylkách :). A ďakujem a aj tebe krásne prázdniny :)
    publikované: 01.07.2011 14:43:20 | autor: lufinka (e-mail, web, neautorizovaný)
  11. Barbie hry
    ak toto budu dodržiavať baby , tak neodolá žiadný chalan http://www.dobrehry.sk/barbie-hry/
    publikované: 15.09.2013 15:27:31 | autor: Barbie (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014