Zmena je život

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Tajomstvo kučeravých vlasov

Aj na www.lufinka-fay.blogspot.com
Patríte medzi ženy, ktoré túžia po kučeravých vlasoch, ale príroda im nadelila rovné vlasy? Ak chcete zmeniť svoj účes, vyskúšajte pár trikov.
 http://mega-discounts.sk/uploads/sk/deals/33/4123.jpg

AKO NA TO?
Vytvoriť si husté kučery je veľmi jednoduché, no aby účes vydržal, to už chce tie správne triky. Vlasy si umyte a vyživte končeky balzamom. Do mierne preschnutých vlasov si votrite dostatočné množstvo extra tužiacej peny. Pozor, aby ste to neprehnali, inak bude pokožka vlasov mastná a vlny padnú.
Presušené vlasy rozdeľte na asi 2 cm pramienky a  nakrúťte na natáčky papiloty, prípadne si vyrobte papiloty zrolovaním papierového obrúska a natočte na ne vlasy. Nechajte schnúť aspoň dve hodiny, potom vlasy prefénujte. Opatrne jeden po druhom uvoľňujte pramienky a ak sú ešte vlhké, dosušte ich fénom. V žiadnom prípade nerozčesávajte kefou, pokiaľ netúžite po ozajstnej hrive. Vysušené vlasy postriekajte v predklone lakom na vlasy a leskom.

Rýchlejší postup spočíva v použití kulmy alebo nahrievacích natáčok, tu už vlasy musia byť pred stylingom suché, aby ich kulma nezničila.

Ďalšou možnosťou je si večer pred spaním zapliesť ešte vlhké vlasy do vrkočov a ráno máte kučeravé vlasy.

Ak ste zatúžili po kučeravých vlasoch na dlhšiu dobu, navštívte kaderníka a ten vám spraví tzv. "trvalú". Samozrejme nezabudnite na riziká, čo táto procedúra môže priniesť. Ľahko sa vám môže stať, že si týmto vlasy zničíte. Preto vyhľadajte profesionála, ktorý vie čo robí. Pri tomto netreba šetriť.

Ak ste úplne lenivá a nechce sa vám pre vašu kučeravú hrivu spraviť nič, skúste zaspať s mokrými vlasmi. Ráno sa zobudíte s inou hrivou. :D
Vtip, to radšej neskúšajte. :D

A na záver malá inšpirácia
http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-ash2/373275_279337148755969_802107922_n.jpg 
http://nd04.jxs.cz/282/070/90bfcb6619_74182378_o2.jpg

A moje vlasy ...
Lufinka

♥ Všetko o vlasoch | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014