Zmena je život

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

STOP netýrajte zvieratá!!!

tetno článok aj na www.lufinka-fay.blogspot.com
Týranie zvierat. Pri tejto téme sa mnoho ľudí robí hluchými. Ale prečo? Podľa mňa je to teda dosť vážna téma, ktorej by mal každý z náv venovať pozornosť. Možno so mnou súhlasíte, možno si hovoríte, že vy tomu aj tak nepomôžete, aj keby ste ako chceli. Mýlite sa. Presne ako VY si to povie veľa ľudí a to je chyba.

Nedávno som videla jedno otrasné video na internete, kde jedna hlúpa osoba na smrť utýrala mačku. Bola som v šoku, ako môže také niečo niekto urobyť!!!! Každý živý tvor má právo na život! Nechápem tie videá, ktoré niekto naschvál natáča a dáva na youtube, alebo iné stránky. Čo vám to dá? Dobrý pocit? Peniaze? Internetovú slávu?
Niečo vám, ktorí ubližujete nevinním zvieratkám odkazujem: " Ste úbohý."
kozmetika testovaná na zvieratách

Skúsim vám takého človeka charekterizovať.

Je to srab, ktorí sa nevie postaviť proti seberovnému, ale proti slabšiemu, ktorí nemá šancu vyhrať (zvieratká, príroda, malé deti, ženy, starí ľudia...). Myslí si aký je veľký frajer a aký je zaujímavý. Naozaj trápne chovanie. Najhoršie je, že na to doplácajú nevinní, ktorí sa nevedia brániť. A takích by sme mali chrániť. Viem, že to nie je jednoduché, ale dá sa to. Napríklad, keď uvidíte týrať zviera nenechajte to tak, ale oznámte to na polícii. Určite pomôžete dobrej veci. A keď si nebudeme všímať okolie, dopadne to zle.
Skúste nekupovať výrobky testované na zvieratách. Veď aj oni sú len obyvateľmi našej planéty, tak isto ako aj my. Človek nemá právo takto zasahovať do prírody a ríše zvierat. Matka príroda je silnejšia a určite sa nám to raz vráti. A keď si vyrúbeme lesy, vyzabíjame zvieratá, nebudeme tu ani my. Lebo oni sú tí, ktorí nás tu držia pri živote!
 

Týmto článkom som nechcela povedať, že nemáme využívať zdroje prírody, alebo produkty zvierat, ale nemali by sme dopustiť, aby niekto ubližoval slabším takým otrasným spôsobom.




Ja osobne zvieratá milujem a nedám na nich dopustiť. Keby som mala možnosť zachránim každé týrané zvieratko. Škoda, že sa to nedá. :/

Ja s jednou krásnou mačičkou :)
 
Pozrime sa problémom do očí !!!!

Tento článok aj na blogu www.lufinka-fay.blogspot.com
Lufinka

♥Čo na srdci, to na blogu | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014