Zmena je život

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Nemyslíš, zaplatíš

Ahoj


Určite poznáte známe reklamy "Nemyslíš, zaplatíš", ktoré boli pre svoju "brutalitu" zakázané. Podľa môjho názoru by ich zakazovať nemali. Prečo? Pretože všetko, čo na nich môžete vidieť je pravda. Milióny nehôd sa každý deň dejú okolo nás. Veľa z nich sú zbytočné a zapríčinia ich hlupáci, čo si nedávajú pozor. Na ich chyby doplácajú nevinný ľudia, ktorý sa len nešťastnou náhodou dostali v zlý čas, na zlé miesto. Je toto správne? Vrah dostane pár rokov a potom si žije ďalej svoj život. No tie obete svoju šancu nedostali! Veď im je v base koľkokrát dobre. Je toto správne?! Keď máte peniaze a ste syn bohatého otecka, tak sa z toho vysekáte len s podmienkou. Podľa mňa to nie je vôbec spravodlivé a v poriadku. Samozrejme, že mi je na nič takto si vyjadrovať svoj názor a viem, že to nepomôže, ale za svojím názorom si stojím. Tisíce ľudí denne zomrie zbytočne, vinnou hlupákov. Samozrejme, niekedy je to naozaj len nehoda, ale ja mám na mysli také prípady, že opitý chalan(baba) si sadnú za volant, predvádzajú sa pred svojou "partou", šliapne poriadne na plyn a narazí do nevinného človeka. Žiadny normálny človek nemôže žiť s tým, že niekomu zobral život.
http://i.idnes.cz/09/112/cl6/ZKL2f0eba_Nemyslis_bmp.jpg
Reklamu "Nemyslíš, zaplatíš", by som púšťala v každej autoškole a stále dokola, aby si už konečne ľudia uvedomili, že nestojí za to byt neopatrný.

http://www.youtube.com/watch?v=e6hYhLO_Kz0&feature=related

Lufinka

♥Čo na srdci, to na blogu | stály odkaz

Komentáre

  1. lufi
    správne myslíš :-)
    publikované: 03.06.2011 21:21:58 | autor: radosť (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. ....
    ďakujem za podporu :)
    publikované: 03.06.2011 22:38:19 | autor: lufinka (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014