Zmena je život

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Najčastejšie mužské klamstvá :D

  1. Vieš, že sa podobáš na Cameron Diaz? Uvedomuješ si, že máš rovnako nádhernú postavu ako Jessica Alba? Zvláštne, že ste si to sama nikdy nevšimla. Keď muž chce, presvedčí vás, že ste Adriana Sklenaříková, len aby mohol najbližšiu noc stráviť s vami v horizontálnej polohe :)
  2. Ak si unavená alebo sa ti nechce, nemusíme sa dnes milovať. Nie veru, nemusíte. Ale potom nebuďte prekvapená, ak na vás ráno „vyštekne“ za hocijakú maličkosť – za (preňho zbytočných) až 15 minút, ktoré strávite vkúpeľni, za to, že košeľa, ktorú si chcel dať akurát dnes, nie je ožehlená, za to, že pomarančový džús na raňajky je kyslejší ako obvykle. A môžete čakať, že vás obviní aj z toho, že je vonku hmla, alebo že v noci pršalo a vaše čisto umyté auto je rovnaké ako deň predtým...
  3. Ale láska, vôbec vtom nie si tučná. Nezdá sa mi, že by si pribrala. Máš krásny zadok, vôbec nie je veľký. Myslíte si, že vám vtejto oblasti povie čistú pravdu? Bol by blázon :)
  4. Varíš skvele srdiečko, ale mal som fakt výdatné raňajky a ešte som si doobeda kúpil pár sladkostí. Keď muž vidí, že sa aspoň trochu snažíte, nemá to srdce povedať vám, že takmer pri každom jedle trpí a dúfa, že zvládne zjesť tú prihorenú alebo nedovarenú porciu, ktorú mu s láskou naservírujete.
  5. Kto? Tá sympatická žena? To bola len kamarátka. Nikdy som s ňou nič nemal. Ak muž nemá žiadne postranné zajačie úmysly, robí dobre, ak vám nebude na nos vešať každú ex, ktorú spolu stretnete. Nechce vás trápiť kvôli minulosti, ktorá sa už aj tak zmeniť nedá... Čím menej bývalých poznáte, tým lepšie pre vás oboch!
  6. Nemohol som ti zavolať, vybil sa mi mobil. A chudák muž ostal opustený akoby v inom časopriestore, v ktorom sa nedá zohnať nabíjačka, ani požičať telefón. On sa aj chcel svami spojiť, ale proste sa to nedalo... Ženy, zmierme sa stým, že nie v každej chvíli muž myslí na nás, sú aj iné podobne dôležité veci, napríklad obed s kolegyňou z vedľajšieho oddelenia :)
  7. Ďurianová sa mi vôbec nepáči. Je strašne nesympatická. Rovnako aj Dara s tými veľkými zubami a napuchnutým hrudníkom. A o Angeline Jolie ani nehovorím. Obrovské pery, obrovské kozy, hrozné... On predsa miluje iba svoju šedú myšku s nedokonalou postavou a plochým hrudníkom. Ale keby náhodou stretol večer na ulici jednu z tých skôr menovaných dám, určite by sa s ňou veľmi rád vyfotil v družnom objatí :)
  8. Jasné, že to urobím. O chvíľu... Chvíľa je totiž relatívny pojem, a to muž dobre vie. Ešte pol dňa (ak nie dlhšie) sa budete pozerať na neodložený pohár od piva, na plný kôš smetí, alebo na rozobratý pokazený mixér. Ak by mal muž priznať, že niečo nevie urobiť, radšej to bude čo najdlhšie zakrývať klamstvami, veď inak by vyzeral ako totálne neschopný. A ak sa mu to spraviť nechce, ešte horšie. Lenivosť mu budete vyčítať pri každej možnej príležitosti :)
  9. Si najlepšia milenka, akú som kedy mal. Samozrejme. Myslíte si, že vám bude rozprávať, že s Monikou prežil noci plné neskrotnej vášne? Že s Andreou zažil kopec adrenalínu pri milovaní vo vlakovom kupé? Že na svoj najsilnejší orgazmus si dodnes pamätá a ženu, s ktorou ho zažil, nemôže vymazať z pamäte? Niektoré klamstvá však ženy chcú počúvať a chcú im aj veriť. A toto je jedno znich :)
  10. Porozprávame sa otom neskôr (alebo najradšej nikdy... – myslí si muž). Na určité debaty pre muža nie je nikdy ten správny čas. Koľko mal v živote mileniek, ktorá bola najlepšia a prečo, ako vidí vašu spoločnú budúcnosť, prečo ešte stále neprestal fajčiť, aký má vzťah k deťom, koľko by ich chcel s vami mať a podobné otázky by muži najradšej nechali nezodpovedané...
  11. To som nevedel, lebo si mi o tom nehovorila. Jasné, na vine je žena. Ale to, že to mužovi dávno vyfúkalo z makovice, alebo sa na to proste vykašľal, to sa nesmiete dozvedieť. Ani za nič sa vám neprizná :)
  12. O chvíľu som tam, už som na ceste. Všimli ste si, že vždy keď zavoláte, kde trčí, nech je to 5 minút alebo pol hodinu po dohodnutom čase, vždy je akurát na ceste? Vy ste hádam jasnovidka :) Pravda je však taká, že trčí ešte niekde v kancelárii za počítačom, alebo „kecá“ s kolegami o novej kolegyni a na vás zabudol ako na smrť...
  13. Prepáč drahá, mrzí ma, že sa to stalo. Už to nikdy neurobím – dodajú tí najväčší pokrytci. V skutočnosti muž málokedy chápe, že aj nejaká maličkosť vám mohla spôsobiť trápenie. Ale ospravedlniť sa treba čo najskôr, veď čo keby potom večer nebol sex?! :)
  14. Jasné, pozrime si romantický film, veď výsledok toho finále sa dozviem zajtra z novín. Ha, ha, ha... Toto by bola vážna obeta z veľkej lásky. Občas by mali vedieť aj ženy ustúpiť a skočiť si film pozerať ku kamoške :)
  15. Manželka mi nerozumie, nič spolu už nemáme, sme spolu len kvôli deťom. Ak ste niekedy flirtovali so ženatým mužom, určite ste si podobných klamstiev vypočuli až až. Veľa žien podľahne takémuto utláčanému chudáčikovi, ktorý doma nenachádza porozumenie. Ženy by totiž rady zachraňovali. Väčšinou však po takejto snahe prichádza sklamanie v podobe návratu muža k svojej rodine. Mysleli ste, že ho z pazúrov tej chladnej potvory dostanete, veď vy ste predsa niečo lepšie, rozumnejšie a chápavejšie... Opak je však pravdou. Kým sa vy budete trápiť a filozofovať, on si bude užívať teplo domácej postele... Bolo vám to treba?
  16. Kľudne mi to porozprávaj drahá, tvoje problémy sú aj mojimi problémami. Muži sú skôr praktickí. Riešenie problému by vychŕlili do piatich minút. Dlhé hodiny filozofovania, prečo niekto urobil to alebo ono, nie je ich parketa. Preberanie každého slova a jeho skrytého významu si preto radšej nechajte na posedenie pri kávičke s kamarátkou.
  17. Ach, keby si poznala môjho šéfa. Je to totálny debil. Jasné, vždy je niekto iný na vine, len nie váš miláčik. Určite v práci zase niečo pokazil, niečo nestihol, alebo mu proste vadia všetky tie povinnosti, ktoré sa naňho valia zo všetkých strán. Mužské ego je v tomto nezmeniteľné. Na vlastné chyby treba nájsť iného vinníka.
  18. Jasné, že tvoja mamička môže prísť kedykoľvek na návštevu. Svokra – milovaná, aj nenávidená. Pri pomyslení na všetku tú kritiku (možno nie myslenú v zlom) od svojej druhej mamy, prejde muža všetka radosť z víkendového popoludnia. Namiesto lenivého povaľača sa totiž bude musieť hrať na vzorného manžela. A to je pre niektorých jedincov nezvládnuteľná úloha :)
  19. Vôbec mi nevadí, že zarábaš viac ako ja (ale asi si nájdem ešte jednu robotu). V dnešnej dobe by skutočne už mužom vadiť nemalo, že ženy sú samostatné a vedia si na seba zarobiť. Je však pravda, že určité veci sú v každom znás zakorenené a nedajú sa dobrovoľne prekonať. Otázku peňazí treba s mužom riešiť citlivo. Veď on je hlava rodiny, od neho by malo všetko závisieť, okolo neho sa krúti celý vesmír...
  20. ... a potom som bez problémov na jedenkrát vrazil všetky zvyšné gule do jamiek. Všetci v bare ma obdivovali a nechápali, ako som to dokázal. Preháňať, preháňať, preháňať... Veď ženy sú tu na to, aby mužov obdivovali (myslia si muži). Pravdu o počte mileniek, o tom koľko zvládnu vypiť, o rýchlosti jazdy autom a pod. sa milé dámy nikdy nedozviete. Muži sú skrátka takí – preháňajú. Ide len o to, že jednému môžete veriť polovicu, inému tretinu a tomu svojmu možno desatinu z toho, čo vám narozpráva :)

♥ Love | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014