Zmena je život

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Legíny...

:P
Vivienne Westwood kedysi demonštrovla vo svojich ružových elasťákoch s figovým listom proti prepúšťaniu pracovníkov z Múzea prírodných vied. „Británia musí byť pohanská“, pod týmto sloganom vstúpili jej modely na prehliadkové móla v roku 1989 – boli to legíny s figovým listom a nasledovali legíny s penisom. Ťažko si budeme vedieť predstaviť, ako by sme v niečom takomto mohli výjsť na ulicu. Ale móda nie je len všedná, móda je tiež nekonečná show.
Donatella Versace v aktuálnej kolekcii stavila na veľmi tenké legíny, ktoré sa elegantne lesknú, Vivienne Westwood tento rok obliekla modelky do vzorov z kvetín a Max Mara zostala verná jenoduchej čiernej elegancii. Ženy po móde z osemdesiatych rokov doslova šalejú. V dnešnej dobe rozpútala novú horúčku aj módna ikona Madonna. Kvôli hitu Hang Up na seba navliekla voľné blúzky v štýle abby a doplnila ich upnutými legínami. Zásah!



Úzke cigaretové nohavice sa ešte viac zúžili a sú z nich kamaše, tzv. legíny. Môžu byť vo všetkých dĺžkach – na gumu pod chodidlá, po členkypod kolená, môžu byť aj ako kraťasy. Stačí si len vybrať, môžete kombinovať ako sa vám zapáči. Hlavne dajte zbohom všetkým svietivým farbám, ktoré boli pred dvadsiatimi rokmi in, teraz majú prednosť hlavne farby ako je béžová a čierna!

Snáď skoro všetci návrhári zaradili do svojich kolekcií upnuté nohavice. Pokiaľ ale sú pre vás legíny veľkým sústom, najskôr si môžete otestovať, ako sa budete cítiť v elastických džínach. Legíny sú ale pohodlnejšie, tvoria vašu druhú kožu, sú elastické, vyrábajú sa s prímesou lycry, elastanu alebo podobného materiálu. Legíny sa už nosia aj pod sukne alebo šaty. Túto zimu ich môžete nosiť aj sólo. Skvelým kompletom na túto zimu sú vysoké čižmy s okrúhlou špičkou, čierne legíny a čierne kabátiky, to všetko môžete doplniť čelenkou. Zaujímavo vyzerajú upnuté nohavice spolu s kožuchom alebo len tak skombinované s vestičkou. V žiadnom prípade nesmiete zabudnúť ani na lodičky, ktoré vašim nohám dodajú nekonečnú dĺžku. Dajú sa zladiť aj športovo.


Nezabudnite,želegíny možu svojej nositelke urobit aj menšie problemy,ak ich noší žena s nevhodnou postavou.
Vtedy by ich mala správne skombinovat tak,aby nedala najavo svoje nedostatky.


                                                                                           Lucka N.

♥ Lufi fashion | stály odkaz

Komentáre

  1. na konci
    si ma uzemnila-NEBUDU leginy, SU nedostatky..:-(
    no co uz..aaale...RADOST si urobim-nieco pod zub pripravim..CICA NEZER! SA MI NEPACI..:-
    publikované: 16.01.2010 17:40:56 | autor: radost (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. cítila by som sa v nich
    ako neoblečená
    publikované: 16.01.2010 20:38:53 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, autorizovaný)
  3. RE: radost
    ale tak netreba zase brat všwtko važne:).Ked to dobre skombinuješ napriklad s dlhým svtríkom tak ten tvoje nedostatky určite zakrije :)
    publikované: 16.01.2010 20:50:06 | autor: lufinka (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014