Zmena je život

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Láska....kráska???

Najlepšie sa mi píšu články, keď som plná emócií a rôznych pocitov. Momentálne o pocity nemám núdzu. Moje pocity sú zmiešané. Zamýšľam sa nad láskou.

Jeden deň ste radosťou bez seba, druhý roníte slzy. Láska je vrtká a krásna čarodejka. Raz ťa očaruje a potom ti svojimi kúzlami zatemní zrak, ba dokonca aj myseľ. Zamilovaný človek je zraniteľná bytosť. Ľahko sa mu dá ublížiť, zraniť, zničiť... Taký človek urobí pre toho druhého všetko. Zamiluje sa tak, že niekedy zabúda na seba a robí všetko pre toho druhého. Najhoršie je, keď si to ten druhý neváži a keď povie niečo, čo vám ublíži, ale on si toho ani nevšimne. Pýtate sa, čo ste spravili zle, kde nastal ten skrat?  A odpoveď neprichádza. Ani žiadne "prepáč". A vy sa utápate v smútku a v nádeji, že raz sa snáď zmení. Krutá odpoveď. NIE! Človek sa nedá zmeniť, ani sa o to nepokúšajte. Zbytočne by ste sa trápili. Raz sme sa nejako narodili a niečo také, ako je naše správanie a štýl života sa prepísať za pár dni nedá. Vzťah je o tolerancii jeden druhého a o kompromisoch. Potom už len zapojiť srdiečko.....

♥ Love | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014