Zmena je život

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Bozkávaj ako bohyňa!

Ako na to:

Na svoju prvú bozkávačku sa teší snád každý.Ibaže rovnako tak z nej má každý takú malú nočnú moru.Strach, že to nezvládneme, strápnime sa pred svojím miláčikom, pretože nebudeme vedieť čo a ako, je niekedy silnejšie ako my. Ale neboj sa, nieje to žiadna veda a stačí iba málo k tomu, aby si bola v obraze! Skoč do toho nanečisto so mnou!

1.Až budeš sama, skús sa perami a jazykom mazliť s určitým miestečkom na chrbáte ruky. Začni najprv nežnými dotykmipier a potom pridaj krúživý pohyb jazyka.Chrbát ruky je citlivý, a tak ti pomože navodiť príjemné pocity. ktoré budeš raz zažívať pri bozkávaní.

2.Príde ti divné, že si si dokonale oslintala ruku? Potom je načase dostať pod kontrolu sliny, ktorými pri bozkávaní netreba plítvať.Skor naopak.

3.Pokiaľ si si na ruke vylízala až bolestivé miesto alebo dokonca modrinu, je to známka toho, že by si mala byť nežnejšia! Nechceš mať predsa zo svojho miláčika modrého šmolka?!

4.Sposobilo ti mazlenie vlastnej ruky tak príjemný pocit, že by si v tejto bláznivej činnosti mohla kľudne pokračovať celé popoludnie? Tak potom si pripravená podstúpiť prvú lekciu -live-!

Takto áno!:

1.Vonavý dych by mal byť samozrejmosťou- vyplatí sa ti mať vždy po ruke žuvačky-.

2.Pri bozkávaní používaj aj ruky! Chalani milujú, ked im baby-behajú- prstami vo vlasoch, hladia ich po chrbáte, na krku, vzájomne si držia ruky.

3.Nesnaž sa bozkávanie prehrávať podľa filmových scén.Film je film a toto je skutočnosť, tak bud čo najprirodzenejšia!

4.Kľudne bozkávanie na chvíľu preruš, pozri sa svojmu chlapcovi zhlboka do očí a potom ho zas pobozkaj. Uvidíš, že vás to doslova nabije ešte vačšou príťažlivosťou.

5.Ak sa ti niečo nepáči alebo ti na jeho bozkoch niečo vadí, nežne mu to naznač! Alebo mu to kľudne názorne ukáž! Nenechaj si bozkávanie znepríjemniť ničím , čo sa ti nepáči!

Takto nikdy!:

1.Príliž veľa rúžu je pri bozkávaní OUT! Určite nechceš, aby ste po niekoľkých vášnivých minútach vyzerali ako smiešni klauni. Alebo áno?

2.Cigareta nieje to pravé orechové! Zvlášť nie v prípade, ak fajčí iba jeden z vás. Nepríjemná pachuť može vzbudit až odpor-a toto kúzlo dokáže aj surová sibuľa a cesnak!

3.Bozkávať sa s otvoreními očami je priam barbarstvo! Budete si pripadať ako vo vile vyvoleních. So zavretými očami sa bozkáva úplne ináč!

4.Mlaskanie , kúsanie, žúvanie alebo dokonca komentovanie situácie behom splynutia pier je úplne vylúčené!

5.Rovnako ako strnisko na jeho tvári, kvoli ktorému bude tvoja tvár po chvíľke vyzerať ako opruželý decký zadoček! Daruj mu žiletky oviazané červenou stužkou!


♥ Love | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014